Gölgeleri oldum olsası sevdim. Işığın somut göstergesi gibi geldi bana. Işığın yönüne ve şiddetine göre değişmesini, hayatın farklılaşan akışına benzettim. Uzayan kısalan, koyulaşan belirsizleşen gölgeler... Gölgelerin bu suskun ama etkili varlığı çağrışımlar yaptı ömrüm boyunca. Kökenleri çocukluk yıllarıma kadar uzanıyor belki. Ağaçların uzayan gölgelerini izlerken fark etmiştim ışığın ve karanlığın birbiriyle oyununu. Her gölgenin, öyküsü başkaydı; kimi dinginlik, kimi merak, kimi endişe içerirdi. Sessiz sinema gibi, sözsüz öyküler, giz ile görünen arasındaki ilişkiyi mi yansıtıyor acaba? Gölgelerin etkileyici olmaları biraz da bu yüzden sanırım, hayal gücümüzü işe koymaları. Görünen ile giz arasını doldurması bize kalıyor.
Değerli okuyucularım,
İstatistik tutmaya başlayalı 1 ay bile olmadan 1000 tekil ziyaretçi sayısına ulaşmış olmaktan ötürü tarifi olanaksız mutluluklar içindeyim. Daha önce de belirttiğim gibi, okuduklarımın birilerince kullanıldığını, dikkate alındığını görmek, yazma sıklığımı ve yazıların teknik düzeyini arttırıyor. Bu bağlamda teknik konulara devam edeceğim.
Sayısal karasal yayıncılık, DVB-T, konusunu bir miktar ihmal ettim belki ancak, merak etmeyin. Çok yakında konu ile ilgili son gelişmeleri özetleyen ve Avrupa'daki gidişi anlatan bir yazı göreceksiniz. Eski bohçadan yeni sayfalara taşımayı haftanın belirli bir günü yapmaya çalışacağım. Sayfamın ziyaretçileri bilecekler ki haftanın X günü sayfada gezi ile ilgili bir yazı konulmuş olacak. Şimdilik yenilikler bu kadar.
Yorumlar
Yorum Gönder
Yorumlarınız denetimimden geçtikten sonra yayınlanacak. Beğenmediklerinizi hakaret içermeyen şekilde ifade edin lütfen.